Willemsen Caravans

Over ons

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Willemsen Caravan en Camper Service, een caravan- en camperbedrijf. Door meer dan 25 jaar ervaring kunnen we op een zeer hoog kwaliteitsniveau onderhoudswerkzaamheden en schadereparaties uitvoeren.
Onze werkzaamheden bestaan uit onderhoud, schadereparatie, afhandeling met de verzekering en de- en montage van onderdelen. Met ons lidmaatschap van de Bovag en de Focwa krijgt u gegarandeerd een hoge kwaliteit. Vanuit de Focwa kunnen wij voor u een Pack keuring verzorgen en als Erkend Select Herstelbedrijf kunnen wij elke schade voor u regelen.

Ook hebben wij een technisch magazijn met meer dan 16.000 caravan en camper ramen en nog meer technische onderdelen. Dagelijks versturen we onderdelen naar alle hoeken van Nederland en naar collega-bedrijven in Europa en daarbuiten.

Bij Willemsen Caravan en Camper Service geloven we in een klantgericht aanpak. Wij staan altijd klaar om u advies of een vrijblijvende offerte aan te bieden. Met onze kennis kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Kortom, bij ons is service nog gewoon. Wij zijn heel de week bereikbaar via de telefoon, fax, email of persoonlijk.
Tevens zijn wij op zaterdagochtend van 09:00 tot 12:00 geopend, voor de mensen die doordeweeks niet beschikbaar zijn.
• Onderhoud
• Expertise
• Reparatie
• Keuring
• Onderdelen
• Schadeherstel
• Nieuwe caravans
• Inkoop caravans
• Occasions
• Accessoires
Tevens kunt u bij ons terecht voor een aankoopkeuring.
Bij ons kunt u terecht voor alles wat erbij komt kijken om uw caravan of camper in topconditie te houden, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Niet alleen voor een BOVAG Onderhoudsbeurt, maar ook als u uw voertuig-uitrusting wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een mover, zonnepaneel of satelliet-TV bent u bij Willemsen Caravan en Camper Service aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij vrijwel alle soorten ramen in zowel camper als caravan leveren tegen scherpe prijzen en vaak direct uit voorraad.

Ongelukje gehad? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schadeherstel èn uiteraard ook de administratieve afhandeling daarvan met uw verzekeringsmaatschappij. Op onze website kunt u alvast een indruk krijgen welke service wij u kunnen leveren. Maar uiteraard kunt u onze service pas echt goed ervaren als wij u als klant mogen verwelkomen.
Wij zijn aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:
Image
Image
Willemsen Caravan en Camper Service B.V.
Boezemweg 51
2641 KG Pijnacker 
Nederland
T: 015-3695775
IBAN: NL53 RABO 0307 2959 74
KvK nr. 71316558
BTW nr. NL8586667553B01
Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!
Image
Image
Image
Image